Testimoni

Saya sering menghadapi masalah memilih rawatan jerawat yang sesuai. Walaupun semasa saya menjumpai produk yang membuahkan hasil - akhirnya kulit saya nampak lebih teruk atau hasilnya hilang dengan cepat. Perkara yang paling sukar adalah bercukur – muka saya penuh dengan calar, folikel rambut yang meradang dan macam-macam lagi. Jangkitan juga berlaku. Dalam semua kekalutan ini, saya membaca tentang satu produk baru bernama Nonacne. Saya tidak melihat ulasan produk ini sebelum itu jadi saya mengambil risiko semasa membelinya. Tapi saya tidak menyesali pilihan saya. Nonacne mempunyai kesan yang kuat pada jerawat saya. Tiada lagi bintik-bintik baru muncul pada kulit saya dan bintik hitam hilang sama sekali. Akhirnya, kulit saya lembut dan pisau cukur bukan musuh saya lagi.

Aarne - Jyväskylä

Jerawat saya muncul agak mendadak dan saya dinasihatkan untuk menggunakan krim. Tapi apabila saya menggunakan krim di beberapa bintik yang ada, bintik baru muncul di tempat lain. Saya pernah baca bahawa dalam situasi saya rawatan tidak sepatutnya terhad kepada luka jerawat yang kelihatan sahaja tetapi ia harus merawat seluruh kulit. Saya memutuskan untuk melakukan rawatan itu sendiri dan membeli Nonacne. Saya mengesahkan keberkesanannya - selepas beberapa hari jerawat menjadi lebih kecil, pudar dan akhirnya hilang sama sekali. Saya lebih gembira sekarang kerana saya dapat menikmati cuaca panas tanpa bersembunyi di sebalik topi besbol dan baju berkolar tinggi.

Anja - Kuopio

Umur saya 32 tahun dan saya telah bergelut dengan jerawat sejak berusia 20 tahun. Setakat ini, saya sudah melalui terlalu banyak pemeriksaan perubatan yang tidak memberikan sebarang jawapan. Muka saya seperti satu makmal eksperimen untuk pelbagai pil, antibiotik, krim dan salap yang menjadikan kulit saya lebih teruk. Pembersihan mekanikal pun sama - lulur, kupasan ultrasonik dan pakar kecantikan - tiada hasil... Saya fikir mungkin saya tidak pernah mencuba penyelesaian yang paling mudah - rawatan jerawat semula jadi. Saya baca bahawa Nonacne mengandungi banyak vitamin dan komponen herba, jadi saya memutuskan untuk mencubanya. Dan saya terkejut - ia membantu! Mungkin tidak sepenuhnya kerana saya baru saja memulakan rawatan, tapi saya nampak sedikit hasil yang saya tidak nampak sebelum ini.

Hannes - Tampere

Sepanjang bulan lepas saya telah menggunakan Nonacne dan saya berasa bahawa produk ini hebat. Sebelum ini saya menghabiskan wang yang banyak untuk produk-produk jerawat lain dan berjumpa dengan ahli dermatologi. Ia tidak memberi apa-apa hasil atau hasilnya tidak tahan lama. Sejak saya mula menggunakan Nonacne, tiada jerawat besar muncul pada muka saya. Pembaikan ini beransur-ansur tetapi akhirnya saya berjaya menang dalam perjuangan menentang jerawat! Saya berhasrat untuk meneruskan rawatan jerawat ini jadi saya sudah memesan pakej lain.

Janika - Raahe

Jerawat menghantui saya sejak lebih 8 tahun... Saya hilang keyakinan bahawa saya akan memiliki kulit yang normal dan sihat. Orang yang menderita akibat jerawat tahu berapa banyak masa dan wang yang dihabiskan untuk berjumpa ahli dermatologi atau di farmasi dan mencuba semua rawatan antijerawat yang ada. Saya sudah putus asa jadi usaha terakhir saya ialah Nonacne. Rakan saya, yang sudah mula menggunakan Nonacne, mengesyorkannya kepada saya. Pada mulanya saya curiga tentang produk ajaib baru ini, namun saya merasai kesan pertama hanya selepas 3 hari! Bintik-bintik mula hilang. Hari ini, sudah 2 bulan sejak saya memulakan rawatan dan kesannya sangat memuaskan. Malah kemerahan yang mengerikan ini pun telah hilang. Saya sangat mengesyorkannya!

Jarkko - Viitasaari

Pakej kedua Nonacne telah membantu saya. Saya ada banyak bintik hitam pada dagu, dahi dan sisi muka. Jerawat dan pustul yang pedih juga timbul. Terima kasih kepada Nonacne, setakat ini semua masalah ini sudah hilang. Saya gembira sebab saya tidak kerugian wang. Nonacne ialah rawatan yang benar-benar berkesan untuk lesi jerawat.

Lyyli - Helsinki

Suplemen ini ialah produk antijerawat kegemaran saya! Ini ialah titik perubahan bagi saya - saya perhatikan hasil pertama, jerawat mula hilang dan saya sudah mula berasa lega. Terima kasih, Nonacne!

Merja - Turku

Masalah jerawat saya seperti ini: tiada boleh berpesta, tidak minum bir dengan kawan-kawan, tidak boleh makan pizza (ia menggiatkan lagi masalah), dan tiada teman lelaki. Betul-betul terasing. Saya malu betul untuk keluar dengan orang apabila saya sedar betapa teruknya jerawat saya apabila saya melihat dalam cermin. Ini satu mimpi buruk. Sudah tentu, saya pernah mencuba antibiotik (bukannya boleh makan antibiotik selama-lamanya), pelbagai salap dan pil. Ia satu perjuangan yang sia-sia. Saya ingatkan berbaloi jika saya melabur dalam sesuatu yang lebih mahal kerana kita tidak tahu apa yang mungkin berkesan. Nonacne menarik perhatian saya dan saya tidak akan mencari produk lain. Saya takkan menggantikannya. Dalam kes saya, ia begitu berkesan. Akhirnya saya boleh mula menjalani kehidupan normal. :)

Santtu - Salo