Nonacne

Untuk orang yang ingin mencapai hasil berpanjangan dan ketara dalam memerangi jerawat!


Nonacne dla mężczyzn Ramai orang yang mencuba Nonacne mencapai hasil yang memuaskan. Produk ini universal, jadi penggunaannya disyorkan untuk wanita dan lelaki dari semua peringkat umur. Jerawat pada remaja dan orang yang melebihi 30 bertindak balas dengan baik kepada Nonacne kerana suplemen ini berkesan dengan semua jenis keradangan lesi kulit yang disebabkan oleh jerawat.

APAKAH KELAINAN NONACNE?

  • Nonacne mempunyai tindakan aktif dan pencegahan - ia menghilangkan bintik-bintik yang ada dan menghalang penampilan lesi baru,
  • membantu menghilangkan pustul, kemerahan, jerawat dan ketidaksempurnaan kulit lain akibat keradangan kulit,
  • ia berkesan dalam memerangi jerawat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon,
  • menjadikan kulit lebih bersih, sihat dan memperbaiki penampilan kulit muka,
  • benar-benar selamat untuk kesihatan anda,
  • mengandungi bahan-bahan unik, gabungan yang tidak pernah digunakan sebelum ini dalam mana-mana produk antijerawat yang lain!

NONACNE HANYA MENGGUNAKAN BAHAN-BAHAN YANG PALING EFEKTIF


Nonacne dla kobiet Bahan-bahan ini telah dipilih untuk berkesan dalam menyelesaikan masalah-masalah kulit berjerawat secara menyeluruh. Setiap bahan mempunyai tugas tersendiri untuk dipenuhi, sementara dalam kombinasi bahan-bahan ini menyelesaikan masalah keradangan lesi secara kekal dan berkesan! Komposisi unik Nonacne termasuk: semanggi merah, sarsaparilla, ekstrak biji anggur, daun netel, zink, likopena, kuprum dan vitamin: C, A, E, B5 dan B6.

APAKAH MANFAAT RAMUAN NONACNE?

Semanggi merah - (nama Latinnya bermaksud ditemui di padang rumput) ialah sumber bagi pelbagai unsur berharga dan salah satu kaedah utama yang digunakan oleh pakar herba untuk merawat jerawat. Semanggi merah kaya dengan daidzein, genistein dan formononetin, asid salisilik, kolina, metil salisilat, kalsium, kalium, zink, fosforus, molibdenum, vitamin B-3, C dan E serta beta-karotena. Ia mengandungi isoflavon dan bertindak sebagai estrogen untuk membetulkan ketidakseimbangan hormon yang menyebabkan jerawat. Selain itu, ia merupakan antioksidan kuat yang membersihkan badan daripada toksin yang berlebihan.

Sarsaparilla - herba yang berasal dari akar pokok greenbrier yang pertama kali digunakan di Amerika Selatan dan Asia. Hari ini, negara-negara ini terus menggunakan sarsaparilla sebagai kaedah berkesan dalam merawat penyakit kulit. Keberkesanan herba ini telah terbukti dalam ujian klinikal - ia mempunyai sifat antibakteria dan antikulat serta berkesan menghapuskan jerawat. Ia turut mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan mineral berharga seperti: zat besi, zink, kuprum, iodin, mangan, silikon dan vitamin C, A, B, D.

Ekstrak biji anggur - mengandungi Vitamin E, flavonoid dan asid linoleik, yang membantu melindungi kolagen dan elastin dalam sel. Asid linoleik melembutkan dan melicinkan kulit, lantas menjadikannya sihat dan bebas daripada bintik. Biji anggur juga mengandungi OPC, yang kaya dengan antioksidan yang meneutralkan radikal bebas di dalam badan serta melambatkan proses penuaan. Tambahan pula, OPC dapat menghalang penghasilan bintik-bintik dengan berkesan dan memastikan kulit sihat.

Ekstrak daun netel - mempunyai sifat antiradang dan antibakteria yang terbukti oleh makmal. Ia mempamerkan sifat antioksidan dan pembersihan yang kuat serta meneutralkan radikal bebas. Netel menghalang penghasilan prostaglandin keradangan COX-2, menghalang pertumbuhan bakteria dan memberi manfaat yang baik kepada kulit dengan melawan penyakit seperti jerawat. Sifat antibakteria netel menghalang pertumbuhan bakteria Gram-positif dan Gram-negatif, termasuk E. coli.

Vitamin C - memainkan peranan penting dalam pembaharuan kulit. Kajian telah mengesahkan bahawa vitamin C boleh mengurangkan kerengsaan dan kemerahan yang dikaitkan dengan parut jerawat dan jerawat. Ia juga membina semula kolagen yang rosak, yang bertanggungjawab ke atas keanjalan kulit.