Soalan Lazim

SOALAN-SOALAN LAZIM

KAPSUL NONACNE

ADAKAH NONACNE SELAMAT UNTUK KESIHATAN SAYA?

Ya. Nonacne selamat sepenuhnya untuk kesihatan anda, dan ia tidak menyebabkan kesan sampingan. Mengapa? Kerana suplemen ini diperbuat hanya daripada bahan-bahan semula jadi yang biasa digunakan dalam perubatan herba dan tidak memberi kesan negatif terhadap badan.

APAKAH BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM NONACNE?

Formula Nonacne diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi yang berkesan membantu rawatan jerawat. Bahan-bahan dalam Nonacne ialah semanggi merah, sarsaparilla, ekstrak biji anggur, ekstrak daun netel, vitamin C, E, A, B5, B6 dan zink. Bahan-bahan ini berfungsi bersama untuk menentang masalah lesi kulit radang.

ADAKAH SUPLEMEN NONACNE BENAR-BENAR BERKESAN?

Nonacne semestinya satu produk inovatif dan keberkesanannya telah terbukti melalui semua pendapat positif yang kami terima daripada para pelanggan kami. Nonacne berkesan untuk pelbagai jenis kulit yang berjerawat. Itulah sebabnya sesetengah hasil lebih pantas, sementara yang lain mengambil masa lebih lama untuk menampakkan hasil. Walau bagaimanapun, kelebihan besar Nonacne adalah hakikat bahawa suplemen ini membantu untuk menentang pelbagai jenis jerawat - baik bakteria dan hormon. Sifat Nonacne ini membezakannya daripada produk antijerawat yang lain dengan ketara.

BAGAIMANA NONACNE HARUS DIGUNAKAN?

Kapsul Nonacne perlu diambil 2 kali sehari, sebaik-baiknya pada waktu pagi dan malam.

PERKHIDMATAN PELANGGAN

BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBUAT PESANAN?

Untuk membuat pesanan, pilih bilangan item, kaedah penghantaran, kaedah pembayaran dan isikan borang alamat. Anda boleh membuat pesanan di sini.

BAGAIMANAKAH PRODUK INI AKAN DIHANTAR?

Produk akan dikirim untuk penghantaran dalam tempoh 48 jam selepas pesanan dibuat. Ia akan mengambil masa antara 2 hingga 10 hari selepas dikirim untuk produk sampai kepada pelanggan. (Sila ambil perhatian, ini boleh mengambil masa yang lebih lama untuk pesanan antarabangsa). Bungkusan kurier akan sampai selepas 1-2 hari. Kami menjaga sensitiviti pelanggan kami - produk akan dibungkus dalam cara yang hanya anda akan tahu apa yang terkandung di dalamnya.

ADAKAH ANDA MENERIMA PESANAN ANTARABANGSA?

Ya. Kami menghantar ke Eropah, Amerika Utara dan Asia.

BERAPAKAH KOS PENGHANTARAN?

Perkhidmatan Pos Antarabangsa: £7.

BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBAYAR UNTUK PESANAN SAYA?

Pesanan boleh dibayar melalui penghantaran bank, pemindahan dana elektronik, kad kredit, PayPal atau tunai semasa penghantaran.

ADAKAH WANG SAYA SELAMAT?

Ya. Syarikat Dotpay (pemindahan dana elektronik) dan PayPal (pembayaran kad) bertanggungjawab ke atas keselamatan urus niaga wang elektronik.